Linx AviationLinx Aviation

O Linx Aviation

Ako ste oduvek sanjali da postanete pilot onda ste na pravoj adresi. Naša pilotska škola mnogima je prvi korak u svetu avijacije.

Centar je počeo sa radom 2005.godine pod nazivom FTO Pelikan Airways koji je ujedno obuhvatao i avio-taxi operatera. 2012.godine došlo je do promene osnivačke strukture i samog naziva u Linx Aviation. Od tog trenutka beležimo značajan rast, verovatno najveći u celom regionu.

Danas je Linx Aviation ATO (Approved Training Organization) jedan od najvećih centara za obuku vazduhoplovnog osoblja u regionu. Naše dragoceno iskustvo, uz izuzetne instruktore, pouzdanu flotu i trenutno najmoderniji sistem obuke u regionu pružaju školovanje za posao iz snova!

Bezbedno, stručno i kvalitetno uvešćemo vas u uzbudljiv svet sportskog ili profesionalnog letenja kroz brojne različite kurseve koje realizujemo u celosti po EASA FCL standardima. Svi naši programi obuke prihvaćeni su od strane nadležnog državnog organa uz kontrolu Evropskih vazduhoplovnih vlasti što vam pruža mogućnost zapošljavanja na raznim stranama sveta.

Pružamo najmoderniji i najefikasniji program obuke od prvog letačkog koraka pa sve do obuke za odredjeni tip aviona (type rating) i to za avione Cessna 525 Citation Jet, Airbus 320 ili pak Boeing 737 serije 300-900. Naši brojni učenici danas lete kao profesionalni piloti u raznim avio-kompanijama kako u regionu tako i širom sveta.

Teorijska obuka odvija se u našim moderno opremljenim prostorijama na Novom Beogradu u ulici Partizanske avijacije 4, dok se praktični deo obuke obavlja sa aerodroma “Lisičji Jarak” i „Nikola Tesla“.

Posedujemo značajnu i pouzdanu flotu aviona kao i savremeni sintetički trenažer Flight Simulator Ellite S912 FMPT II. Broj aviona u floti garantuje neometan tok letačke obuke čime izbegavamo nepotrebna i skupa odlaganja letenja. Poštujući vaše vreme i novac obezbedjujemo vam neometan tok svih faza obuke na jednom mestu u profesionalnom i prijateljskom okruženju.

Bilo da ste stalno zaposleni i mislite da je konačno vreme da ostvarite svoj san kroz rekreativno letenje, ili ste mlada osoba koja svoju budućnost vidi na pilotskom sedištu putničkog aviona – vreme je da nas pozovete!

Linx Aviation nastavlja da pruža vrhunski kvalitet u obuci pilota i nastoji da obezbedi:

– Kvalitet obuke pilota na svim nivoima.

– Usklađenost sa svim propisima i najviše standarde.

– Bezbedan rad.